دانشمندان به رهبری تیمی در دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو از ویرایش ژن مبتنی بر CRISPR برای ایجاد باکتری هایی که به گفته آنها DNA تومور را در کولون موش ها شناسایی و استفاده کردند
دانشمندان به رهبری تیمی در دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو از ویرایش ژن مبتنی بر CRISPR برای ایجاد باکتری هایی که به گفته آنها DNA تومور را در کولون موش ها شناسایی و استفاده کردند.
آنها می گویند این تحقیق می تواند روزی ابزار تشخیصی تولید کند که می تواند تومورها را قبل از شروع یا گسترش سرطان شناسایی کند.
اکثر سرطان ها در صورتی که به موقع تشخیص داده شوند با موفقیت قابل درمان هستند.
اگر نتایج یک یافته جدید پزشکی پایدار بماند، غربالگری سرطان در آینده می تواند توسط باکتری های دستکاری شده ژنتیکی انجام شود.
محققان خاطرنشان می کنند که اگر این فناوری با موفقیت برای انسان ها اعمال شود، این یک ابزار تشخیصی غیر تهاجمی است که می تواند سرطان یا DNA پیش سرطانی را شناسایی کند تا پزشکان را قادر سازد تا بیماران را قبل از گسترش یا بدتر شدن سرطان درمان کنند.
این مطالعه اخیرا در مجله SCIENCE منتشر شده است.
با توجه به اینکه سرطان کولورکتال سومین عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در زنان و مردان است، ادامه تحقیقات در این زمینه و بررسی راههای مختلف تشخیص سرطان در مراحل اولیه یا زمانی که ضایعات پیش سرطانی هستند، ضروری است.
مهندسی ژنتیک باکتری برای مبارزه با سرطان به نظر چیزی علمی تخیلی است، اما دانشمندان مدتهاست که از باکتریها به عنوان حسگرهای بیولوژیکی در حیوانات استفاده میکنند.
مفهوم حسگر بیولوژیکی که حسگر زیستی نیز نامیده می شود، جدید نیست.