بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله Nature Communications منتشر شده است، خوردن وعده های غذایی زودتر می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
محققان گزارش می دهند که خوردن اولین و آخرین وعده های غذایی در روز زودتر می تواند به پیشگیری از بیماری قلبی کمک کند.
گفتند اولین غذای روز را قبل از ساعت 8 صبح و آخری را قبل از ساعت 9 شب میل کنید. می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
آنها اضافه می کنند که کاهش خطر در زنان بیشتر از مردان است.
بر اساس مطالعه جدیدی که در مجله Nature Communications منتشر شده است، خوردن وعده های غذایی زودتر می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
در مطالعه خود، محققان داده های 103389 بزرگسال با میانگین سنی 42 سال را که در مطالعه NutriNet-Santé شرکت داشتند، بررسی کردند.
سوابق پزشکی از طریق پایگاه داده UK Biobank به دست آمد. سوابق غذایی اطلاعاتی در مورد زمان غذا خوردن و تعداد دفعاتی که فرد در طول 24 ساعت خورده است ارائه می دهد. میانگین زمان پیگیری این مطالعه حدود 7 سال بود.
در طول دوره مطالعه، 2036 مورد بیماری قلبی عروقی وجود داشت. این به شرح زیر شکسته شد:
253 ضربه
765 حمله ایسکمیک گذرا
162 انفارکتوس میوکارد
428 آنژیوپلاستی
89 سندرم حاد کرونری
428 آنژین صدری
چه ساعتی می خورید مهم است
محققان یافتههای زیر را در ارتباط با زمانبندی وعدههای غذایی بین 8 صبح تا 9 شب مشاهده کردند:
به تعویق انداختن اولین وعده غذایی در روز با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه بود.
هر ساعت تاخیر اضافی با افزایش 6 درصدی بیماری عروق مغزی همراه بود.
خوردن آخرین وعده غذایی روز بعد از ساعت 9 شب. نسبت به افرادی که قبل از ساعت 8 بعد از ظهر غذا می خوردند، با 28 درصد بیشتر خطر ابتلا به بیماری عروق مغزی همراه بود.
هیچ خطر اضافی قابل توجهی با تعداد دفعاتی که کسی خورده بود مرتبط نبود.
هر ساعت اضافی ناشتا بودن شبانه (خوردن یک وعده غذایی عصر زودتر به جای تأخیر در صبحانه) با خطر ابتلا به بیماری عروق مغزی 7 درصد کمتر همراه بود.
محققان افزودند که تفاوت در ارتباط منفی در زمان آخرین وعده غذایی در روز در زنان بیشتر از مردان بود.
تاتیانا ریدلی، مربی سلامت، متخصص تغذیه جامع و معلم یوگا که در این مطالعه شرکت نداشت، میگوید: «تحقیقات نشان میدهد که توانایی بدن شما برای سوزاندن کالری و تنظیم اشتهای شما با ریتم شبانه روزی شما مرتبط است.
او توضیح داد: «ریتمهای شبانهروزی، الگوهای زیستشناختی درونزای چرخهای هستند که از یک چرخه 24 ساعته پیروی میکنند که زمانبندی فیزیولوژی، متابولیسم و رفتار را تنظیم میکند». زمانی که وعده های غذایی شما با ساعت بدن شما مطابقت ندارد، ممکن است هورمون های ذخیره کننده چربی را افزایش دهد و باعث افزایش وزن شود. یک رژیم غذایی با ریتم شبانه روزی بر اساس زمان های ایده آل برای خوردن صبحانه، ناهار و شام وجود دارد. همانطور که گفته شد، فکر می کنم زمان خوردن غذا باید در ارتباط با سلامت کلی ما در نظر گرفته شود.
آنچه درباره روزه باید بدانیم
محققان خاطرنشان کردند که این نتایج از این ایده حمایت میکند که خوردن اولین و آخرین وعدههای غذایی زودتر با دوره طولانیتر روزهداری شبانه میتواند به جلوگیری از خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
کارولین توماسون، RD، CDES، متخصص تغذیه و مربی دیابت مستقر در ویرجینیا که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت: «روزهداری راهحلی برای همه نیست.
من متوجه شدم که برخی افراد به طور طبیعی برای صبحانه احساس گرسنگی نمی کنند. تا زمانی که کسی عواقب منفی نداشته باشد، مانند پرخوری در شب به دلیل حذف صبحانه، روزه گرفتن راهی قابل قبول برای نزدیک شدن به زمان خوردن شما است.
توماسون افزود: "احتیاط شماره یک که من به بیمارانم می دهم این است که از زمانی که آنها در حال فشار دادن به گرسنگی ناخوشایند یا شدید یا انرژی کم هستند، فقط به خاطر ساعت غذا خوردن آگاه باشند." حتی برخی تحقیقات نشان میدهد که نخوردن صبحانه میتواند کورتیزول را افزایش دهد و میزان استرس ما را افزایش دهد، بنابراین برای افرادی که به طور طبیعی از حذف اولین وعده غذایی خود لذت نمیبرند، آن را توصیه نمیکنم.
آنچه در مورد روزه متناوب باید بدانید
با روزه داری متناوب، غذا خوردن را به ساعات خاصی از روز محدود می کنید. به گفته UC Davis Health، ایده پشت این طرح این است که با انجام این کار، بدن ما سریعتر و کارآمدتر از ذخایر چربی برای انرژی استفاده کند.
گلوکز و کربوهیدرات ها مستقیم ترین منابع انرژی هستند، اما وقتی گلوکز در دسترس نباشد، چربی می سوزانیم.
محققان پیشنهاد می کنند که آخرین وعده غذایی روز حداکثر تا ساعت 8 شب و اولین وعده غذایی تا ساعت 8 صبح باشد، اگرچه آنها به طور خاص روزه متناوب را نگفته اند، اما نخوردن به مدت 12 ساعت یکی از انواع این رویکرد است.
آن داناهی، متخصص تغذیه ثبت شده در این زمینه گفت: «چندین مطالعه در طول سالها نشان دادهاند که خوردن با محدودیت زمانی (روزه متناوب AKA) دارای مزایای متابولیک، به ویژه انسولین، قند خون، سطح کلسترول و بهبود وزن است. مطالعه. "دیدن عالی است.
آن داناهی، متخصص تغذیه ثبت شده در این زمینه گفت: «چندین مطالعه در طول سالها نشان دادهاند که خوردن با محدودیت زمانی (روزه متناوب AKA) دارای مزایای متابولیک، به ویژه انسولین، قند خون، سطح کلسترول و بهبود وزن است. مطالعه. بسیار عالی است که می بینیم نتایج این مطالعه بسیار بزرگ نیز کاهش خطر بیماری قلبی و سکته را نشان می دهد.
داناهی گفت: «من اغلب توصیه میکنم حداقل 8 تا 10 ساعت در روز روزه بگیرید. «به سادگی نخوردن بعد از شام است و بسیاری از اینکه این یک تغییر کوچک چقدر خوب کار می کند و باعث ایجاد احساس در آنها می شود شگفت زده می شوند. یک روزه 8 تا 10 ساعته راهی آسان برای مهار کالری اضافی است که در میان وعده های آخر شب جمع می شود. اغلب منجر به کنترل بهتر قند خون و کمی کاهش وزن می شود. بسیاری از مردم همچنین متوجه میشوند که اگر شب دیروقت غذا نخورند بهتر میخوابند (ریفلاکس اسید معده را کاهش میدهد)، و خواب بهتر میتواند به بهبود متابولیسم کمک کند.
داناهی افزود: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از مطالعات (شامل این یکی) فواید بیشتری را از خوردن زودتر شام و ماندن مدت طولانیتر روزهداری در اواخر روز و در طول شب نشان میدهند. من با آن موافقم، اما انجام این کار برای بسیاری از مردم به دلیل برنامه کاری و خانوادگی سخت است. یک راه حل خوب این است که رژیم غذایی خود را با خوردن یک صبحانه و ناهار زیاد، خوردن چیزی سبک (یک اسموتی، یک وعده کوچک پروتئین همراه با سبزیجات یا سوپ) برای شام، و تلاش برای پایان دادن به غذای خود حداکثر تا ساعت 7 بعد از ظهر، تنظیم کنید. »
او گفت: «و البته، کیفیت رژیم غذایی شما نیز مهم است. «اگر از یک برنامه غذایی سخت و ناشتا پیروی کنید اما غذاهای ناسالم زیاد بخورید، مزایایی را مشاهده نخواهید کرد. در حالت ایدهآل، سعی کنید از یک رژیم غذایی مدیترانهای یا گیاهی استفاده کنید و اجازه دهید بدنتان بین شام و صبحانه روز بعد استراحت کند و استراحت کند.